Udobnost kao glavni kriterij najma katamarana

In Hrvatska On
- Updated

U posljednjih nekoliko godina nautički turizam postao je iznimno popularan vid turizma u Hrvatskoj. Jedna od popularnijih opcija ljetnog odmora svakako je najam katamarana. Naime, razlog popularnosti ovakvog najma kao vida odmora pronalazimo u samim karakteristikama katamarana, a to je prvenstveno njegova prostranost i stabilnost koji svim putnicima omogućavaju miran i ugodan odmor. 

Osim toga, za razliku od nekih drugih plovila, katamarani su iznimno ekonomični u svojoj potrošnji goriva što je svakako dodatna prednost.

Maksimalno se opustite na moru

Osim što je najam katamarana odličan izbor za sve one koji žele provesti miran i iznimno opuštajući odmor na moru, on nudi i druge mogućnosti koje dodatno doprinose mogućnosti opuštanja tijekom odmora. Naime, jedna od opcija koju nudi hrvatski nautički turizam je i najam katamarana sa skiperom u Hrvatskoj. Uz ovo u ponudi dobivate usluge:

  • Skipera/kapetana broda
  • Hostese
  • Kuhara (opcionalno)

Odabirom ove opcije moći ćete se maksimalno opustiti tijekom svog putovanja te će vaš jedini zadatak biti uživanje u prekrasnim vizurama prirode.

Dodatne usluge kod najma katamarana

Želite li uložiti u mogućnost još većeg opuštanja i uživanja tijekom putovanja nakon najma katamarana, odaberite one koji dolaze s velikim izborom opreme za vodene sportove koji su uključeni u cijenu najma. Osim što ćete se moći opustiti, na ovaj način moći ćete i iskusiti velik broj nezaboravnih morskih avantura kojih ćete se sigurno sjećati cijeli život. 

Najam katamarana za savršen odmor
Jedna od opcija u Hrvatskoj je i najam katamarana sa skiperom

Oprema na koju možete računati prilikom najma katamarana su kajaci, ronilačka oprema, oprema za ribolov, brodovi na napuhavanje, luftići i slično.

Sigurnost i užitak na moru na jednom mjestu

Odabirom opcije katamarana sa skiperom u Hrvatskoj, kao što je ranije navedeno, dobivate i hostesu, a ponekad i kuhara. Skiper ili kapetan u tom je smislu zadužen za osiguravanje broda i udobnost, dok su hostesa i kuhar tu da ispune sve vaše želje i pruže vam nezaboravno iskustvo i najvišu razinu usluge.

Jedrenje katamaranom u Hrvatskoj poslije sezone (2021) – 1. dio

Katamarani sa skiperom u Hrvatskoj često se unajmljuju za takozvana kružna putovanja poput rute od Splita do Splita, ali naravno moguće ju je iskoristiti i na jednosmjernim rutama kada se zapravo najčešće i unajmljuju te su se pokazali kao najbolji izbor. Želite li isprobati ovaj vid putovanja po moru u Hrvatskoj, ne zaboravite na vrijeme rezervirati svoje plovilo. Naime, rezervacije se vrlo brzo popunjavaju jer je sve više zainteresiranih za ovakav način putovanja.

Postovi iz iste kategorije:

Mobile Sliding Menu