Čamci na napuhavanje za sve avanturiste

In Turizem On
- Updated

Ukoliko ste osoba koja voli aktivan ljetni ili proljetni odmor, umjesto ljenčarenja na plažama, odličan izbor za vas je kupnja čamca na napuhavanje Hydro Force.  Kupnja ovakvog rekvizita omogućit će vam doživljavanje brojnih vodenih avantura koje ćete sigurno pamtiti do kraja života.

Za one koji traže nešto drugačije, zanimljive mogu biti i kvalitetne sup daske koje će se koristiti na nešto drugačiji način.

Kvalitetni čamci za sve potrebe i namjene

Ako ste u potrazi za kvalitetnim čamcima koji će vas pratiti u vašim avanturama i nekoliko godina za redom, čamci na napuhavanje Hydro Force odličan su izbor. Naime, oni su dizajnirani u nekoliko modela koji će zasigurno zadovoljiti sve potrebe i namjene, čak i najzahtjevnijih avanturista. Upravo zato u njihovom asortimanu moguće je pronaći:

  • modele za profesionalnu upotrebu
  • modele za cijelu obitelj
  • modele za djecu
  • Manje modele (za odrasle)
  • modele za ribolov

Kvaliteta i testiranje Hydro Force čamaca

Tajna uspjeha čamaca na napuhavanje Hydro Force krije se u njihovoj dugogodišnjoj tradiciji kreiranja i proizvodnje različitih proizvoda na napuhavanja. Zbog toga su doveli do savršenstva sve materijale i načine izrade te funkcije svojih proizvoda.

Čamci na napuhavanje Hydro Force Voyager
Čamci na napuhavanje Hydro Force Voyager s nosivošću 260 kg možete koristiti kao ribički čamac ili kompaktan obiteljski gumenjak za na jezero ili more

Osim toga svi modeli prolaze nekoliko faza testiranja prije nego dođu u skladište i ponude se potencijalnim kupcima. Zato pri kupnji njihovih modela možete biti potpunu sigurni u kvalitetu koju kupujete.

Zatražite pomoć pri kupnji plovila

Još jedan od razloga njihove popularnosti i porasta potražnje za čamcima na napuhavanje je i postojanje Centra za podršku strankama. On stoji na raspolaganju svim strankama i pruža im sve potrebne informacije te rješava sve moguće nedoumice koje imaju.

Čamci Hydro-Force

Centar informacije pruža preko telefona ili putem kontakt obrazaca na njihovim web stranicama te im se svatko može obratiti ako ima koje pitanje prije ili nakon kupnje.

Kvaliteta i izdržljivost modela za plovidbu

Glavna karakteristika čamaca na napuhavanje Hydro Force je velik izbor različitih plovila na napuhavanje koji se razlikuju prema svojim specifikacijama. Svim plovilima zajedničko je to što se izrađuju od visokokvalitetnog PVC materijala koji je gust i iznimno otporan, a kojem se pri izradi dodaje čvrsti sintetički poliester koji je ojačan dodatnim vlaknima. 

Ovakva kombinacija materijala inače se koristi u izradi jedara i ostalih proizvoda koji su namijenjeni dugom izlaganju suncu, moru, masnoći i vjetru. 

Pročitajte još jedan vrlo zanimljiv i opsežan članak o navigaciji sa naslovom Navigacije za auto su idealan suputnik na putovanju.

Dodatna oprema za uživanje na vodi

Uz sve ovakve modele dolaze vesla i užad. Užad se na čamce montira uz pomoć oboda koji se proteže po cijelom ili samo po dijelu čamca. Osim toga, dolaze i s električnom pumpom kojom se napuhuju, no valja biti oprezan kako se čamac ne bi previše napuhao i oštetio. Kada je riječ o dnu Hydro Force čamaca na napuhavanje, ono je napravljeno od drop-stitch materijala koji omogućuje stabilnost i čvrstoću. 

Čamci na napuhavanje Hydro Force Neva III
Čamci na napuhavanje Hydro Force Neva III prvenstveno je namijenjen ribolovu, ali je omiljen i među manjim obiteljima

Osim toga drop-stitich materijal omogućava da ih smjestite u svaki prtljažnik, ali omogućava i neometano ustajanje sa sjedišta i premještanje na drugo sjedište bez opasnosti od narušavanja stabilnosti cijelog čamca. Osim dna, stabilnosti i sveukupnoj sigurnosti doprinose i kobilica čamca koja se također napuhuje i bočni tubusi koji su izrađeni od iznimno čvrstih i kvalitetnih materijala.

Kvalitene sup daske za one koji žele nešto drugačije

Kada je riječ o sup daskama važno je reći kako su najbolje i kvalitetne sup daske one koje su izrađene uz pomoć tehnologije varenja. Naime, tehnologija varenja PVC-a je tehnologija koja omogućava spajanje dvaju materijala i to na način da se stapaju i postaju jedna homogena cjelina. Upravo zbog takve inovativne tehnologije i efekta stapanja kod kvalitetnih sup daski ne može doći do toga da se ona nakon tjedan, dva, tri ili mjesec dana ošteti. Takva oštećenja moguća su kod onih sup daski koje se proizvode varenjem lijepljenjem kod kojega se svi materijali spajaju uz pomoć trećeg medija zbog čega nerijetko, posebno u ljetnim mjesecima dolazi do oštećenja, odnosno odvajanja uslijed sunca i velikih temperatura. 

Svakako, najbolje se prije kupnje kvalitetne sup daske dobro raspitati o načinu njezine proizvodnje i tome koliku garanciju nudi proizvođač. Najčešće je to dvije godine, a kod kvalitetnijih proizvoda i do pet godina. Također, nemojte štedjeti kada je u pitanju kupnja ovakvih proizvoda jer sigurno ne želite da vam se usred mora odlijepi neki dio daske i upropasti cijeli izlet. A da ne govorimo o mogućim sigurnosnim ugrozama, posebno kada je riječ o sup daskama za djecu.

Postovi iz iste kategorije:

Mobile Sliding Menu