Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja sajta www.topdestinacije.com

1. Korišćenjem bilo kog dijela sajta www.topdestinacije.com  i  svih njegovih dijelova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
2. Ni jedan dio sajta www.topdestinacije.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
3. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
4. Sajt www.topdestinacije.com zadržava pravo mijenjanja i uklanjanja sadržaja sa sajta bez prethodne najave.
5. Sadržaj sajta www.topdestinacije.com koristite isključivo na vlastitu odgovornost te  Top Destinacije ne snosi odgovornost za eventualne štete nastale korištenjem sadržaja sajta.
6. Sajt www.topdestinacije.com  sastoji se od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.
7. Sajt www.topdestinacije.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).
8. Ukoliko smatrate da je sajt www.topdestinacije.com  povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.
9. Sajt www.topdestinacije.com sadrži i linkove prema drugim web stranicama i ne smatra se odgovornim za sadržaj na tim stranicama.
10. Sajt www.topdestinacije.com nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na sajtu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na sajtu www.topdestinacije.com.
11. Sajt www.topdestinacije.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.
12. Sajt www.topdestinacije.com se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
13. Sajt www.topdestinacije.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije.
14. Sajt www.topdestinacije.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta www.topdestinacije.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.
15. Sajt www.topdestinacije.com zadržava pravo izmjene ovih uslova korišćenja bez prethodne najave.

 

Proverite i našu polisu privatnosti.

Mobile Sliding Menu